Pluszaki uszyte w Fundacji GraTy

Fundacja GraTy – więcej niż zwykłe usługi krawieckie!

Pluszaki uszyte w Fundacji GraTy

Choć w Fundacji GraTy stawiamy głównie na gry, to nie ograniczamy się tylko do gamingu 🙂 Jako przedsiębiorstwo społeczne stawiamy na kreatywność - a tej nam nie brakuje! Oprócz organizacji eventów, tworzenia grafik także szyjemy. I musimy Wam powiedzieć że nasze usługi krawieckie wymiatają! 😁

To coś więcej niż zwykłe szycie!

Jeśli zajrzycie kiedyś do Krosna i wpadniecie do siedziby Fundacji GraTy, to na pewno na korytarzu usłyszycie hałas maszyny do szycia i hafciarki. Wiedzcie jednak, że to nie jest typowa pracownia krawiecka. Dlaczego? A no dlatego, że Basik i Karina szyją tak naprawdę marzenia! 😊 Każdy pluszak, jakiego znajdziecie w naszym sklepiku, wyszedł spod ich igły i jest unikalny! A to tylko wierzchołek góry lodowej, jaką są umiejętności naszych rękodzielniczek, ponieważ dziewczyny mają niezwykłą moc…
Młoda dziewczyna siedzi przy maszynie do szycia i tworzy element maskotki

Zmieniamy marzenia i pomysły w rzeczywistość!

Tak, to nie jest przesada! W pracowni krawieckiej GraTów naprawdę dziewczyny czasem wręcz dokonują cudów, aby zrealizować pomysły które przychodzą Wam do głowy. Bo asortyment gratowego sklepiku to jedno - ale jeżeli macie swój pomysł na mięciutką, uroczą maskotkę, to dobrze trafiliście! Potrzebujecie pluszaka w rozmiarze XXL, wyjętego wprost z dziecięcych marzeń na urodziny Waszej pociechy? Dobrze trafiliście! A może chcecie dodać +10 punktów do wizerunku Waszej firmy, reklamując się za pomocą miniaturek firmowej maskotki? To też do nas! A dlaczego? Już mówimy!
Uszyty w Fundacji GraTy zestaw pluszaków w kształcie ząbków dla gabinetów dentystycznych

Niepowtarzalność i wyjątkowość to nasza działka!

Zamawiając pluszaki u nas, możecie być pewni że będą one unikatowe! I nie są to słowa rzucane na wiatr 😊 Wszystko, dosłownie wszystko robimy u nas w pracowni! Dosłownie: od projektu na papierze po zaciągniecie ostatniego ściegu i wszycie metki. Ograniczają nas tylko prawa fizyki i możliwości przerobowe 😜 A jeśli chcecie się przyjrzeć bliżej temu co robimy, to wystarczy tylko odwiedzić nasz sklepik. Wszystko co tam znajdziecie, powstało od zera w pracowni krawieckiej Fundacji GraTy! Na koniec dodamy jeszcze, że jeśli macie pomysł na coś, co może niekoniecznie nada się na przytulankę, to też damy radę - zerknijcie na nasze plecaki, nerki i inne produkty!

Saga Dukli: Karpacki Artbook

Czy marzysz o stworzeniu czegoś wyjątkowego i pełnego emocji? A może chcesz wziąć udział w projekcie, który pozwoli Ci poznać tajniki fotografii i sztuki storytellingu? To świetnie się składa! Ośrodek Kultury w Dukli we współpracy z Fundacją GraTy zaprasza młodzież z pasją do udziału w niezwykłej inicjatywie „Saga Dukli –

Młoda kobieta gra na konsoli we wnętrzu GRAtoWOZu

GRAtoWÓZ – Fundacja GraTy rusza w świat!

W Fundacji GraTy lubimy grać. Zresztą, nie ma co ukrywać, od tego wszystko się zaczęło 😀 Więc, jako ekipa, która w gamingowym świecie jest zanurzona po czubki głów, staramy się wyjść naprzeciw oczekiwaniom innych graczy. I tak zrodził się pomysł na pierwszy w Polsce gametruck: GRAtoWÓZ! Kółka w autku kręcą

Pluszaki uszyte w Fundacji GraTy

Fundacja GraTy – więcej niż zwykłe usługi krawieckie!

Choć w Fundacji GraTy stawiamy głównie na gry, to nie ograniczamy się tylko do gamingu 🙂 Jako przedsiębiorstwo społeczne stawiamy na kreatywność – a tej nam nie brakuje! Oprócz organizacji eventów, tworzenia grafik także szyjemy. I musimy Wam powiedzieć że nasze usługi krawieckie wymiatają! 😁 To coś więcej niż zwykłe