Previous slide
Next slide

Wizyta studyjna w fundacji GraTy

Zapraszamy na niezwykłą wizytę studyjną, która przeniesie Cię w świat inspiracji, rozwoju i społecznego zaangażowania. Fundacja GraTy, jako przedsiębiorstwo społeczne, otwiera swoje drzwi dla wszystkich ciekawych niekonwencjonalnych form działalności społecznej. Dowiedz się, jak zaangażowanie w działalność społeczną może przyczynić się do pozytywnych zmian w społeczeństwie oraz jak wygląda praktyczne działanie przedsiębiorstwa społecznego. Chcemy, aby Twoja wizyta była pełna inspiracji, nauki i przyjemności. Gwarantujemy pomoc przy załatwianiu noclegów, zapewniamy catering oraz przerwy kawowe, aby Twoja wizyta była komfortowa i bezproblemowa.

ludzie podczas wizyty studyjnej w Krośnie

Odkryj Świat Kreatywności i Zaangażowania Społecznego:

• Pokój Gier i Gry Miejskie: Skorzystaj z naszego pokoju gier, przeżyj niezapomniane chwile w różnorodnych rozgrywkach planszowych i wirtualnej rzeczywistości. Weź udział w grach miejskich, które integrują i pozwalają odkryć fascynujące aspekty miasta.

• Spotkanie z Bajarzem i Zajęcia z Storytellingu: Zobacz, jak historia może żyć na nowo! Spotkanie z bajarzem, warsztaty storytellingu – wszystko po to, by odkryć moc opowieści i ich wpływ na społeczność.

• Warsztaty Rękodzielnicze: Poznaj tajniki rękodzieła pod okiem ekspertów. Skorzystaj z warsztatów, gdzie można się nauczyć i rozwijać swoje umiejętności w różnorodnych dziedzinach.

• Historia Zmiany: Zanurz się w historii naszej organizacji, poznaj jej początki, cele oraz wpływ, jaki wywiera na otaczającą rzeczywistość.

• Budowanie Zespołu i Pozyskiwanie Wolontariuszy: Naucz się kluczowych technik zarządzania zespołem i pozyskiwania wolontariuszy, aby zwiększyć efektywność działań społecznych.

• Model Organizowania Społecznościowego: Dowiedz się, jak budować społeczności i inicjować zmiany poprzez innowacyjne modele organizacyjne.

Kontakt

Zobacz, jak Fundacja GraTy łączy kreatywność z działaniem społecznym, otwierając drzwi do nowych możliwości. Przyjedź i poznaj naszą pasję oraz dedykację dla wspólnej zmiany na lepsze! Zadzwoń do nas lub wypełnij poniższy formularz.

Wysyłając formularz wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności.